Wimperextensions

Ze worden niet voor niks de gordijnen naar de ziel genoemd, rise and shine!

Altijd perfecte lange en volle wimpers voor een prachtige oogopslag

Wimperextensions maken het mogelijk, ieder moment van de dag perfect sprekende ogen voor een absoluut vrouwelijk uitzien, door de one by one techniek van Lash Extend. Eén voor één worden de losse haartjes natuurgetrouw, veilig en stevig aan uw eigen wimpers bevestigd. De lange en volle wimpers maken mascara, wimperverf en wimperkrullers overbodig! Ideaal voor vouwen die weinig tijd hebben voor lange make-upsessies en dé uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun wimpers. De extensions zijn bestand tegen traanvocht, water, sauna, licht, zon en zee. De extensions zijn praktisch gewichtloos en voelt u niet zitten!

Wat zijn wimperextensions?

Een wimperextension is een verlening- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimper. Wimperextensions zijn synthetische wimpers die een voor een op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Om het gewenste effect te bereiken, zijn er diverse lengtes, diktes en krullen. De synthetische wimpers van Lash Extend zijn gemaakt van polyester met een zijde coating. De wimpers zijn zijdezachter en flexibeler dan de meeste gebruikte synthetische wimpers. Daarnaast zijn de wimperextensions aan de onderkant dikker dan aan de bovenkant, om een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren. De wimpers zijn zo ontwikkeld dat zij bestand zijn tegen sauna, zwemmen en transpiratie.

Hoe worden de wimperextensions geplaatst?

De wimperextensions worden uitsluitend geplaatst door hiervoor opgeleide wimperstylistes. De extensions worden bevestigd door middel van een speciale lijm/bonder die haartje voor haartje op de wimpers worden aangebracht. De extensions worden nooit op de huid of op de wimperrand geplaatst. Het dragen van wimperextensions is niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers mits de klant de extensions nooit zelf verwijderd en de klant de aftercare instructies van de wimperstyliste opvolgt.

Kan iedereen wimperextensions dragen?

Wimperextensions kunnen in principe door iedereen gedragen worden. Er gelden een aantal uitzonderingen waaronder bepaalde oogziektes, broze wimpers, het ontbreken van wimpers en klanten met een allergie voor de bestandsdelen die in de gebruikte producten zitten.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?           

De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 4 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen cyclus van de wimper. De levenscyclus van de natuurlijke wimpers is 60 tot 90 dagen. Net zoals bij alle andere lichaamsharen, verloopt de levenscyclus van de wimper in 3 fasen: de anagene (baby), catagene (puber) en telogene (volwassen) fase.

Als een wimper zich op dat moment dus in de laatste fase van de cyclus bevindt, zal de klant misschien denken dat de wimperextensionbehandeling de wimpers verstoord heeft, waardoor ze gaan uitvallen. Dit is zeker niet het geval, binnen ongeveer 4 weken zal er een nieuwe wimper voor in de plaats komen. Daarnaast heeft een goede verzorging van de wimperextensions effect op de houdbaarheid van de wimperextensions.

  • Nieuwe set one by one wimperextensions €57,50
  • Opvulbehandeling 1 week €22,50
  • Opvulbehandeling binnen 2 weken €27,50
  • Opvulbehandeling binnen 3 weken €32,50
  • Opvulbehandeling binnen 4 weken €37,50
  • Nieuwe set volume wimperextensions €80,-
  • Opvulbehandeling binnen 2 weken €30,-
  • Opvulbehandeling binnen 3 weken €40,-
  • Opvulbehandeling binnen 4 weken €50,-

*Het verwijderen van de wimperextensions is gratis indien bij ons geplaatst, anders €12,50

Hoe worden wimperextensions verwijderd?

Het verwijderen van de extensions gebeurd door het aanbrengen van speciale gel remover die de lijm/bonder losweekt. Op geen enkel andere wijze kunnen de extensions worden verwijderd, ook dit kan enkel worden gedaan door de wimperstyliste. Het peuteren of lostrekken van de wimperextensions wordt ten strengste afgeraden. Hierdoor zullen de natuurlijke wimpers mee worden uitgetrokken en zullen de natuurlijke wimpers dus flinke schade oplopen.