Voetverzorging

Naast onze cosmetische voetverzorging kunt u nu ook terecht voor een volledige pedicure behandeling bij Blush Beauty Lounge. Iedereen kan terecht voor een professionele en vakkundige voetverzorging, met of zonder klachten. Onze medisch opgeleide en gediplomeerde pedicures verzorgen met deskundigheid uw voeten en hebben daarnaast alle aandacht voor specifieke problemen en hun oorzaak. Daarnaast blijven onze cosmetische behandelingen ook tot ons aanbod die geschikt is voor eenieder die zijn of haar voeten heerlijk wil laten verzorgen maar geen behandeling voor grove eelt vorming, likdoorns of ingegroeide nagels nodig heeft. Een cosmetische voetverzorging geeft uw voeten een mooi uiterlijk en een verzorgd en ontspannen gevoel.

Pedicure behandeling standaard € 27,50

Deze behandeling bestaat uit het desinfecteren van uw voeten, het deskundig knippen van teennagels, het reinigen van de nagelomgeving, het oplossen van eventuele nagelproblemen, het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns, het behandelen van kloven, mechanisch afwerken en een afsluitende crémebehandeling. De behandelduur is  wisselend, ca. 45 – 60 minuten, afhankelijk van eventuele problemen/klachten.

Cosmetische voetverzorging € 17,50

Deze behandeling is geschikt voor eenieder die weinig tot geen voetproblemen/klachten ervaart. Tijdens deze behandeling worden uw voeten gedesinfecteerd, de nagels vakkundig geknipt, de nagelomgeving wordt gereinigd en verzorgd. De behandeling wordt afgesloten met een korte créme massage. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens deze behandeling wordt er geen eelt/likdoorns verwijderd. Heeft u hier wel last van, dan is de standaard pedicure behandeling aan te raden.

City Spa € 45,-

Tijdens deze luxe behandeling komen alle eerder genoemde behandelingen samen. Uw voeten worden voorzien van een standaard pedicure behandeling waarbij nagels, nagelomgeving, eelt/likdoorns en andere problemen worden verzorgd. Vervolgens worden uw voeten in een rustgevend voetenbad met hydraterende oliën geplaatst. Uw voeten krijgen een heerlijke scrub om dode huidcellen te verwijderen, waarna er een verzorgend voetenmasker plaatsvindt. Uw voeten ondergaan een ontspannende olie massage en de behandeling wordt afgesloten met een voedende créme.

Pedicure deelbehandeling per onderdeel € 12,50

Heeft u geen behoefte om uw voeten aan een gehele behandeling te laten ondergaan. Maar heeft u wel behoefte an een onderdeel van de pedicure behandeling, dan is het ook mogelijk een deelbehandeling te ondergaan. De volgende deelbehandelingen zijn mogelijk; deelbehandelingen knippen en reinigen van nagels en nagelomgeving, deelbehandeling verwijderen overtollig eelt/likdoorns, deelbehandeling kloven, deelbehandeling schimmelnagels en deelbehandeling ingegroeide teennagels. Wenst u meer dan één deelbehandeling, is de volledige Pedicure behandeling standaard aan te raden.

French/color gelpolish pedicure € 22,50

Perfect verzorgde en gelakte teennagels met de kwaliteit en duurzaamheid van gel. U kunt kiezen voor een perfect wit randje (french) of een prachtige gellak uit een aanbod van meer dan 150 kleuren. Er worden enkele laagjes gel over uw natuurlijke teennagel aangebracht en uitgehard onder UV licht. Door de relatief langzame groei van teennagels heeft u 5 tot 6 weken geen omkijk naar uw nagels en kunt u genieten van een perfecte glans.

French/color gelpolish i.c.m. Pedicure behandeling standaard/medisch € 42,50

French/color gelpolish i.c.m. Cosmetische voetverzorging € 32,50

French/color gelpolish i.c.m. City Spa € 55,-

Verwijderen gelpolish € 12,50

Nagelreparatie met gel bij trauma nagels € 12,50 per nagel

Nagels lakken nagellak € 5,-

Nagels lakken nagellak 4-laags methode € 7,50

Hierbij worden de teennagels gelakt in 4 lagen, te beginnen met een base coat, twee lagen kleur en wordt afgesloten door een top coat voor extra glans en bescherming.