Nagelstyling

Uw handen een verfraaid uiterlijk geven kan door middel van kunstnagels of het verstevigen van de natuurlijke nagel. Geschikt voor een speciale gelegenheid of een permanent onderdeel van uw handverzorging. Wij werken uitsluitend met gel-producten van hoogwaardig kwaliteit van het professionele merk Magnetic.

Een verzorgde en elegante uitstraling van uw handen

Gel is een stroperige substantie welke door middel van een penseel in diverse lagen op uw nagels wordt aangebracht. Het opbouwen van de nagels gebeurd door het uitharden van de diverse lagen onder een LED/UV lamp.

Het is mogelijk om uw eigen nagels te verstevigen met gel of uw nagelbed te verlengen met tips. De lengte en vorm van de nagels worden aangepast aan uw wens. Afhankelijk van de groei van uw eigen nagels en uw zicht op de uitgroei hebben uw nagels een bijwerk behandeling nodig. Gemiddeld wordt dit om de drie à vier weken gedaan. Tijdens de bijwerkbehandelingen wordt een gedeelte van de oude gel weg gefraist/gevijld en opgevuld met nieuwe gel.

Naast gelnagels is het ook mogelijk uw natuurlijke nagel te voorzien van gellak. Gellak oogt als nagellak maar heeft de sterkte van gel. Gellak geeft een dunner en flexibeler resultaat dan een gelnagel. Dit zorgt voor een natuurlijker effect maar vereist wel een kortgedragen sterke nagel. Bij een gellak behandeling is verlening van de nagel niet mogelijk. Ook gellak wordt door diverse dunne lage opgebouwd en hardt enkel uit onder een LED/UV lamp. Bij gellak wordt een bijwerkbehandeling om de twee á drie weken geadviseerd.

“De lengte en vorm van de nagels worden naar uw wens aangepast.”

Prijzen

  • Nieuwe set gel (tips) € 60,-
  • Bijwerken set gel (tips) € 37,50
  • Gellak over de natuurlijke nagel € 30,-
  • Verwijderen gellak € 12,50
  • Verwijderen gelnagels € 15,-

*Reparaties buiten behandeling zijn binnen één week kosteloos,
daarna € 2,50 per nagel.

Reparaties tijdens behandeling zijn kosteloos, echter bij het repareren van
vijf nagels en meer wordt de prijs van een nieuwe set in rekening gebracht.

Wij werken om hygiensche redenen uitsluitend met persoonlijke manicurekits. Deze staan op naam en betekent dat iedere klant zijn persoonlijke vijlenset heeft.