Botox & Fillers

Eens per periode ontvangen wij Drs. R. Vossen in onze salon. Cosmetisch arts Robin Vossen verzorgd onder andere Botox en Filler behandelingen. Robin Vossen heeft geneeskunde gestudeerd en is een BIG-geregistreerd arts. Ze heeft al haar hele leven een fascinatie voor het gezicht – hoe al die vormen, verhoudingen en uitdrukkingen tot zoveel unieke gezichten leiden. Tel daarbij haar liefde voor mensen en je krijgt een integere, professionele en persoonlijke arts die zich continu door blijft ontwikkelen op het gebied van cosmetische schoonheid.

Robin Vossen heeft haar eigen kliniek Echt. gevestigd in Almere en werkt tevens regematig in andere klinieken en salons. Wij infomeren u zo volledig mogelijk op onze website. Bent u nieuwsgierig naar nog meer foto’s, tekst en uitleg, verwijzen wij u naar haar eigen website www.echt.nu

Botox

Botulinetoxine:
briljante bacterie

Botoxen is in de volksmond ondertussen een werkwoord geworden. Botox is echter niet de naam voor de behandeling zelf, maar een merknaam voor de cosmetische stof botulinetoxine. Een eiwit dat kleine spiertjes in je gezicht tijdelijk laat ontspannen. Je spieren ontvangen de hele dag door signalen van je hersenen. Als je bijvoorbeeld fronst, wordt de samentrekking van de fronsspieren aangestuurd door een seintje vanuit de hersenen. Dat gebeurt supersnel en de hele dag door, waardoor na verloop van tijd lijntjes ontstaan.

Botoxinjectie

Een injectie met een kleine hoeveelheid botulinetoxine zorgt ervoor dat behandelde spier tijdelijk geen signalen ontvangt, en daardoor niet goed kan bewegen. Hierdoor ontspant de huid bovenop de spier en worden lijntjes zachter. Behandelingen met toxines zijn het meest geschikt voor het verzachten van zogenaamde dynamische rimpels zoals fronslijnen, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes. Het effect van deze behandelingen houdt gemiddeld drie tot vier maanden aan.

Botox en Bocouture

Drs. R. Vossen werkt  voornamelijk met Botox, omdat dit bij de meeste mensen de mooiste resultaten oplevert. Maar we hebben ook Bocouture, voor de mensen die daar beter op reageren. Om zo iedereen de best mogelijke behandeling te kunnen geven.

Deze bekende Europese merken leveren al jarenlang betrouwbare producten van de allerbeste kwaliteit. De productieprocessen van Botox en Bocouture verschillen van elkaar. Hierdoor zijn de vorm en grootte van de moleculen in de werkzame stof net even anders. Deze moleculen werken als een soort puzzelstukjes die goed moet passen op de spier die wordt behandeld.

Hoewel de kans op complicaties met een toxinebehandeling zeer klein is, vertellen we je altijd alles over mogelijke risico’s. We leggen je ook precies uit wat we doen om complicaties te voorkomen.

Botox
Botox 1 zone €125
Botox 2 zones €240
Botox 3 zones €330
Halve zone €70
Overmatig transpireren gemiddeld €440
Overmatig transpireren sterk €550
Tandenknarsen vanaf €125
Migraine vanaf €240

 

Fillers

Fillers: lichaams-
eigen schoonheid

Drs. R. Vossen gebruikt twee soorten fillers: op basis van hyaluronzuur of calciumdeeltjes. Hyaluronzuur is een eiwit dat zorgt voor hydratatie, volumeherstel en verzachting van lijnen. Hyaluronzuur-fillers zijn gelachtig van structuur, waardoor ze een zacht en natuurlijk resultaat geven. Deze fillers zijn zowel geschikt voor fijne lijntjes als voor wat groter volumeherstel.

Fillers

Fillers op basis van calciumdeeltjes zijn wat dikker en steviger en zeer geschikt bij grotere hoeveelheden volumeverlies. Denk bijvoorbeeld aan volumeherstel van jukbeenderen, wangen en kaaklijn. De calciumdeeltjes zorgen ook dat onze eigen cellen worden gestimuleerd collageen aan te maken. Daardoor wordt de huid na een paar maanden wat steviger en mooier.

Fillers zijn gemaakt van een eiwit dat van nature in je lichaam aanwezig is. Ze worden dus na verloop van tijd altijd afgebroken. Reageert je lichaam niet goed op de filler, of is het resultaat anders dan verwacht? Met het stofje hyalase kunnen hyaluronzuurfillers altijd weer worden opgelost.

Hoewel de kans op complicaties met een fillerbehandeling zeer klein is, vertellen we je altijd alle risico’s. We leggen je ook precies uit wat we doen om complicaties te voorkomen.

 
Fillers
Hyaluronzuurfiller 0,5ml €225
Hyaluronzuurfiller 1,0ml €375
Traangootjes €400
Neus €400
Radiesse 1,5ml €400
Juvéderm Volift €400
Juvéderm Volume €400
Juvéderm Volux €425

 

Leuk hoor, maar wat is nou wat en hoeveel heb jij nodig? Dat is lastig te zeggen, want het verschilt echt per persoon. Zeker bij fillers. Bij botox is het nog redelijk overzichtelijk in zones ingedeeld. Maar nogmaals, iedereen, ieder gezicht is uniek. Uiteraard bespreken we alles uitgebreid tijdens je eerste consult. Maar goed, we snappen wel dat het fijn is om nu alvast een idee te hebben.

Voor de zones kun je onderstaand schema aanhouden, maar het zijn schattingen. De hoeveelheden kunnen pas bekeken worden tijdens de afspraak, en het kan soms zijn dat er meer nodig is, want… we beginnen altijd voorzichtig.

Botox

Botox

Wenkbrauwlift 1/2 zone
Mondhoeken 1/2 zone
Kin 1/2 zone
Gummy smile 1/2 zone
Bunny lines 1/2 zone
Frons 1 zone
Voorhoofd 1 zone
Kraaienpootjes 1 zone
Migraine 2 zones
Tandenknarsen 1 tot 2 zones
Overmatig transpireren vaste prijs

Fillers

Fillers

Rokerslijntjes 0,5 ml
Lippen 0,5 – 1,0 ml
Neuslippenplooien 0,5 – 2,0 ml
Mondhoeken 0,5 – 2,0 ml
Marionetlijnen 0,5 – 2,0 ml
Kin 1 – 1,5 ml
Wangen 1,5 – 3 ml
Jukbeenderen 1,5 – 3 ml
Kaaklijn 1,5 – 3 ml
Handen 3 ml
Traangootjes (wallen) vaste prijs
Neus vaste prijs