Gezichtsverzorging

You only have one chance to make a first impression, make it count!

Complete gezichtsbehandelingen

Quick treatment € 27,50 (ca. 45 min.)

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing) epileren, masker en wordt afgesloten met een crème behandeling.*

Basic treatment € 32,50 (ca. 60 min)

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing) vapazone, verwijderen van onzuiverheden, epileren, wimpers/wenkbrauwen verven of harsen bovenlip/kin, masker en wordt afgesloten met een crème behandeling.*

Extra treatment €37,50 (ca. 90 min.)

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing) vapazone, verwijderen van onzuiverheden, epileren, wimpers/wenkbrauwen verven en harsen bovenlip/kin, korte gezicht-, hals- en decolleté massage, masker en wordt afgesloten met een crème behandeling.*

Luxe treatment € 42,50 (ca. 120 min.)

Deze behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing) vapazone, verwijderen van onzuiverheden, epileren, wimpers/wenkbrauwen verven en harsen bovenlip/kin, uitgebreide gezicht-, hals- en decolleté massage, oogpads, masker en wordt afgesloten met een crème behandeling.*

Losse gezichtsbehandelingen

Harsen bovenlip €6,50

Epileren €7,50

Verven wimpers €7,50

Verven wenkbrauwen €5,-

Verven wimpers & wenkbrauwen €10,-

Het toevoegen van een ampul aan een van bovenstaande behandelingen is mogelijk voor een meerprijs van €8,50 per behandeling. Een ampul bevat hoge concentraties werkzame bestandsdelen die de huid snel en diep voeden. Een ampul is geschikt om toe te voegen aan een behandelingen om de huid een boost te geven als gevolg van bijvoorbeeld beschadiging of weerstandsvermindering. Ampullen kunnen tevens in kuurbehandeling worden geboden ter (langdurige) verbetering van de huid.

Gezichtsverzorging voor de man

De tijd dat enkel vrouwen tijd en aandacht aan hun uiterlijk en met name hun huid besteden is definitief voorbij. Ook mannen verzorgen zichzelf graag en vinden steeds meer hun weg naar de schoonheidssalon. De mannenhuid vereist echter een andere verzorging dan de huid van een vrouw. Er bestaan grote verschillen tussen de huid van mannen en vrouwen. Ook cosmeticaproducenten erkennen deze wezenlijke verschillen waardoor er tegenwoordig steeds meer productenlijnen voor de man op de markt zijn gekomen. Deze producten stellen salons in staat om specifieke en effectieve behandelingen voor de mannenhuid aan te kunnen bieden.

Men treatment € 30,- (ca. 60 min.)

Deze behandeling bestaan uit een oppervlakte reiniging, diepte reiniging, (peeling/lysing) vapazone, verwijderen van onzuiverheden, epileren, masker en wordt afgesloten met een crème behandeling.

Dr. Eckstein

Wij werken overwegend met de huidverzorgingsproducten van Dr. Eckstein, sommige behandelingen worden aangevuld met enkele producten van Bernard Cassiere.

Dr. Eckstein is een Duits merk dat zich onderscheid door het toekennen van de diversiteit van huidtypes en de individuele verzorging hiervan. Wetenschappelijke en praktische onderzoeken hebben bewezen welke combinaties van werkzame bestanddelen het wel zijn van de huid garanderen.

Dr. Eckstein wordt gekenmerkt door het gebruik van de kostbare schatten van de natuur. Waardevolle plantenextracten, geneeskrachtige kruiden, bloesemoliën, kiemextracten en vitaminen waarborgen de optimale kwaliteit van de preparaten.

*Het gebruik van alle producten tijdens de behandelingen worden specifiek aangepast op het huidtype van de klant.